Service

Bel ons gerust op
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00
Onze service voor jou
7 dagen bereikbaar
Wij staan voor je klaar
Erkende kwaliteit
Beste getest in Europa
download
Tevredenheidsgarantie
Hoe maak je fotoboek?

Hoe maak je een CEWE FOTOBOEK?

Een CEWE FOTOBOEK maken? Daar is niets moeilijk aan. Via onze gratis ontwerpsoftware, app of online designer stel je in geen tijd een prachtig fotoboek samen.1. Software installeren

De handigste manier om je CEWE FOTOBOEK te maken is met onze gratis ontwerpsoftware. Deze is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux computers. Na het downloaden en openen van het installatiebestand leidt de automatische setup je gemakkelijk door de installatie.

Je kan een CEWE FOTOBOEK ook bestellen via onze App voor tablet of smartphone. Die is er zowel voor Android als Apple iOS. Als derde optie kan je kiezen voor onze Online Photobook Designer. Hiervoor hoef je niets te installeren en maak je je boek in een online applicatie. Houd er rekening mee dat zowel de App als de Online Designer minder uitgebreide opties bieden.

Benut je liever alle mogelijkheden? Kies dan voor de ontwerpsoftware.

 

2. Formaat, kaft en papiersoort kiezen

Het CEWE FOTOBOEK kan je in 9 verschillende formaten krijgen. Afhankelijk van je voorkeur of de oriëntatie van je foto’s kies je voor een liggend, staand of vierkant model.

Bij de meeste formaten heb je keuze tussen verschillende soorten kaften en papiersoorten. Weet je niet goed wat kiezen? Vergelijk hier de opties.

 

3. Fotoboek ontwerpen

Na het inladen van je foto’s kan je zelf aan het slag om je pagina’s in te vullen of je kan de Assistent een automatische indeling laten voorstellen. Maak gebruik van de pagina-indelingen, cliparts, achtergronden, sjablonen en kaders om je CEWE FOTOBOEK volledig naar wens te ontwerpen.

Je komt meer te weten over de mogelijkheden van de software via onze instructie-videos.


Tip: Maak op voorhand een grondige selectie van je foto’s. Dat werkt handiger. Wees kritisch en selecteer enkel je beste foto’s. Een boek met enkel je beste foto’s geeft vaak het mooiste resultaat.

 

4. Bestellen

Wanneer je tevreden bent met het resultaat kan je overgaan tot de bestelling. Je kiest een betaalmethode en vult je gegevens voor aflevering in. Enkele dagen later kan je jouw CEWE FOTOBOEK thuis verwachten.

 

* Tenzij anders vermeld, zijn alle vermelde prijzen inclusief BTW en exclusief verwerkings/verzendkosten